Menu
Your Cart

Forme

В серията са включени козметични средства за интензивна грижа за боядисаната коса.В състава на продуктите са включени активни натурални компоненти - екстракт от цвят на детелина, масло от морски зърнастец, екстракт от брезова кора и други, благодарение на които козметичните средства интензивно подхранват и възстановяват на увредената боядисана коса. Продуктите са с UV-защита.
Производител: Sim Finland Модел: 5335
Балсамът има хидратираращ и възстановяващ ефект. На екстракта от цвят на детелина, включен във формулата му, се дължи нежният успокояващ ефект върху косата и скалпа. Косата става ефирна и лесно се оформя в прическа. Балсамът осигурява максимална UV – защита и отстранява статичното електричество. ..
14,90 лв
Производител: Sim Finland Модел: 5336
Този спрей хидратира скалпа и косата. Успокояващият ефект се дължи на екстракта от цвят на детелина, включен във формулата му. Подхранена в дълбочина, косата става ефирна и лесно се оформя в прическа. Продуктът осигурява максимална UV – защита и отстранява статичното електричество.Начин на у..
14,90 лв
Производител: Sim Finland Модел: 5334
Шампоанът почиства и хидратира скалпа и косата. Нежният успокояващ ефект се дължи на екстракта от цвят на детелина, включен във формулата му. Косата става ефирна и лесно се оформя в прическа. Шампоанът осигурява максимална UV – защита и отстранява статичното електричество.Начин на употреба: ..
14,90 лв
Производител: Sim Finland Модел: 5339
Съдържа масло от морски зърнастец (Hippophaecrhamnoides). Балсамът се абсорбира бързо и подсилва косъма в дълбочина. Увредените части се възстановяват и косата става по-плътна и мека. С UV- защита.Начин на употреба: Нанася се върху измита и подсушена с кърпа коса. Изчаква се 2-5 минути да по..
14,90 лв
Производител: Sim Finland Модел: 5342
Съдържа масло от морски зърнастец (Hippophaecrhamnoides), което се абсорбира бързо и подсилва косъма в дълбочина. Увредените части на косата се възстановяват и тя става по-плътна и мека. С UV- защита.Начин на употреба: Нанася се върху измита и подсушена с кърпа коса. Без изплакване. ..
14,90 лв
Производител: Sim Finland Модел: 5341
Възстановяващата маска атакува увредените части на косата. Маслото от морски зърнастец подхранва косъма в дълбочина, намалява цъфтежа и осигурява UV – защита. Косата става мека и лесна за разресване.Начин на действие: Нанася се върху измита и подсушена с кърпа коса. Оставя се да действа 3-15..
14,90 лв
Производител: Sim Finland Модел: 5340
Шампоанът съдържа масло от морски зърнастец (Hippopha ecrhamnoides), което се абсорбира бързо и подсилва косъма в дълбочина. Увредените части се възстановяват и косата става по-плътна и мека. С UV- защита.Начин на употреба: Нанася се върху влажна коса и се масажира до образуването на пяна. И..
14,90 лв
Производител: Sim Finland Модел: 5338
Балсамът хидратира фините коси и поддържа чистотата на скалпа. Екстрактът от брезова кора освежава, придава плътност и обем още от корените на косата. Подхранва косъма в дълбочина и осигурява UV – защита.Начин на употреба: Нанася се върху измита и подсушена с кърпа коса. Оставя се да подейства 2..
14,90 лв
Производител: Sim Finland Модел: 5337
Шампоанът хидратира фините коси и поддържа чистотата на скалпа. Екстрактът от брезова кора освежава, придава плътност и обем още в корените на косата. Подхранва косъма в дълбочина и осигурява UV – защита.Начин на употреба: Нанася се върху влажна коса и се масажира до образуването на пяна. Из..
14,90 лв
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)
Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате с Политика за защита на лични данни и използването на бисквитки.